Renovatie & Reparatie

Orka biedt vele systemen, toepassingen en specialistische, duurzame oplossingen voor het repareren en renoveren van bestaande kunststof vloeren, beton, gewassen grind- en slachthuisvloeren, dilataties, plinten en koel- en vriescellen.

Constructieve systemen

Constructieve systemen

Orka biedt verscheidene krimpvrije kunststof mortels aan om (omvangrijke) reparaties uit te voeren, machines te ondersabelen en voor het uitvullen, uitvlakken en/of afdichten van betonvloeren, trappen, dorpels, scheuren, voegen, etc. Ideaal voor bouwbedrijven, aannemers en vloerenbedrijven om op een snelle manier een sterke oplossing te creëren.

Decoratieve systemen

Decoratieve systemen

‘Oude’ vloeren die constructief nog in orde zijn, maar waar een nieuw, fris uiterlijk aan geven dient te worden kunnen overlaagd worden met een decoratief systeem ingestrooid met zand of vlokken. Het zorgt ervoor dat de vloer weer het gewenste antislip biedt, oneffenheden uit de vloer gehaald kunnen worden en de toplaag weer afgesloten is. U kunt hierbij denken aan een oude troffelvloer die zijn sterkte nog steeds behouden heeft, maar waar vlekvorming en kleine putjes in zijn ontstaan. De vloer wordt waar nodig gerepareerd, opgeruwd, voorzien van een hechtprimer welke ‘vol en zat’ ingestrooid wordt met vlokken of gekleurde kwartsen en vervolgens afgelakt.

Slijtlagen

Slijtlagen

Oppervlakten met een intensieve loop- en/of rijbelasting ondervinden hevige slijtage. Orka biedt slijt- en antisliplagen aan welke ervoor zorgen dat een vloer de juiste weerstand biedt en genoeg grip biedt in natte omstandigheden. Voor hellingbanen, bruggen, parkeergarages, industriële toepassingen met veel verkeer, etc, biedt Orka verscheidene oplossingen.

Mortels

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

U kunt ons een email sturen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

F
F