Als producent van coatings, giet- en troffelvloeren heeft Orka Synthetics BV de laatste jaren de focus gelegd op het ontwikkelen van specialistische, duurzame vloeroplossingen.

Vloeren in de automotive industrie worden op vele manieren zwaar belast. Orka Synthetics BV richt zich op productie en ontwikkeling van kunststof vloersystemen die uitermate goed geschikt zijn als het gaat om zowel mechanische als chemische belasting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olie, weekmakers in banden, vloeistofdichte voorzieningen. Zowel voor werkplaatsen als showrooms.

Een specialist staat u graag bij met projectgericht advies.

Anouk Roelofs (Roelofs Engineering): “De vloer in de werkplaats moet comfort bieden en niet te glad of te ruw zijn. Voor ons was het belangrijk dat de vloer over de huidige vloer kon worden aangebracht zonder al te heftig schuurwerk i.v.m. ons magazijn vol onderdelen. Bij Orka kwam er een advies waar we echt wat aan hadden, vlug en vooral eerlijk; niet het meest dure product dat werd aangeprezen maar echt maatwerk. Onze garage is nu ook meteen de showroom.”