(Technisch) Advies & Maatwerk

Van een vloer worden doorgaans hoge eisen verwacht. Naast de mechanisch zware belasting moet deze goed reinigbaar zijn, voldoende antislip bieden in natte omstandigheden en tegen de nodige oliën, vetten en zuren kunnen. Orka Synthetics BV, producent van coatings, giet- en troffelvloeren sinds 1972, heeft de laatste jaren de focus extra gelegd op het ontwikkelen van specialistische, duurzame vloeroplossingen.

SPECIALISTISCHE OPLOSSINGEN VOOR INDUSTRIE

Begin 2014 heeft Orka er bewust voor gekozen geen projecten meer uit te voeren en zich vanuit een nieuw pand in Deventer volledig te richten op de productie en ontwikkeling van kunststof vloeren. De afgelopen 4 jaar heeft Orka zich doorontwikkeld als modern productiebedrijf dat specialistische vloeroplossingen biedt voor o.a. productiebedrijven, logistiek en voedingsindustrie.

MAATWERK VOOR GROTE EN KLEINE PROJECTEN

Door deskundigheid en efficiency te combineren met een modern aangestuurd productieproces kunnen grote  en kleinere hoeveelheden op maat gemaakte materialen aangeleverd worden voor elk project. Zo staat er in de productieruimte een unieke mortelmachine die een constante kwaliteit in het afvullen van zakken waarborgt en  er tevens voor zorgt dat er snel geschakeld kan worden als het gaat om maatwerk.

SAMENWERKEN

Door samen te werken en kennis te delen met architecten en applicateurs bouwt Orka aan een netwerk van partners. Daarbij wordt veel tijd genomen om relaties te voorzien van deskundig en projectgericht advies op locatie.

Neem contact op om een afspraak te plannen met een van onze specialisten, wij praten u graag bij over de mogelijkheden binnen onze organisatie en/of staan u graag bij met projectgericht advies.

Neem contact met ons op!

U kunt ons een email sturen en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

F
F